ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η ζωή είναι επιλογή και είναι στα χέρια σου ...

Λοιπόν, είσαι έτοιμος να αποφασίσεις να πάρεις την ευθύνη της ζωής σου στα χέρια σου; ok ..για παμε !!
Είναι καλύτερο να πάρεις μία λάθος απόφαση στη ζωή σου απ' το να μην πάρεις καμία απόφαση στη ζωή σου! Γιατί το να μην πάρεις καμία απόφαση στη ζωή σου είναι το μεγαλύτερο και το πιο τραγικό λάθος που μπορείς να κάνεις. Ο λόγος; Γιατί θα αποφασίσει κάποιος άλλος για εσένα!
Έτσι λοιπόν το πρώτο βήμα και το πιο σημαντικό είναι να πάρεις την ευθύνη της ζωής στα χέρια σου παίρνοντας μία απόφαση: Να αρχίσεις να αποφασίζεις. συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια...

Κάθε απόφαση που παίρνεις να είναι συνειδητήΓιατί αν δεν το κάνεις εσύ για εσένα ποιος θα το κάνει; Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να το κάνεις. Γιατί; Γιατί είσαι εδώ. Για να είσαι εδώ σημαίνει ότι κάτι ζητάς. Αφού λοιπόν ζητάς να βελτιώσεις την ζωή σου κάνε αυτό που ξέρεις ότι πραγματικά θα δώσει αξία σε αυτήν και σε 6 μήνες από τώρα η ζωή σου θα είναι εντελώς διαφορετική.

Πάρε την απόφαση και δράσεπάμε στο επόμενο στάδιο που είναι η δράση. Πάρε ένα στυλό, πάρε ένα χαρτί και γράψε ποιοι είναι οι στόχοι σου για τον επόμενο χρόνο. Τι θέλεις σε 6 μήνες, σε 12 μήνες από τώρα; Και από κάτω γράψε τι χρειάζεται να αποφασίσεις σχετικά με εσένα. Χρειάζεται να ξυπνάς νωρίς το πρωί; Χρειάζεται να κάνεις καλύτερη διατροφή; Χρειάζεται να κάνεις γυμναστική; Χρειάζεται να κάνεις καινούργιες συνεργασίες; Ότι και να χρειάζεται να κάνεις ας το δούμε λίγο σε βάθος. Τι χρειάζεται να αποφασίσεις να κάνεις, να αλλάξεις, να προσπεράσεις στον εαυτό σου για να μπορέσεις να φτάσεις σε 6 μήνες εκεί που θέλεις;

Δεσμεύσου να ακολουθήσεις το πρόγραμμα γιατί εάν εσύ προδίδεις τον εαυτό σου τότε μην περιμένεις τίποτα από τους άλλους ανθρώπους, μην κατηγορείς τους άλλους ανθρώπους και μην τους κρίνεις. Και προς Θεού, δεν λέω ότι εσύ το κάνεις, λέω όμως εάν εσύ το έκανες, ή αν κάνεις κάτι παρόμοιο, ψάξε, μην το κάνεις αυτό. Όλα, τα πάντα, αφορούν εμάς. Εμένα τον δικό μου εαυτό, εσένα τον δικό σου εαυτό.

Να θυμάσαι λοιπόν αν και το γνωρίζεις πολύ καλά ότι είσαι υπέροχος, είσαι μοναδικός, είσαι σπουδαίος. Ότι είσαι το θαύμα της φύσης και ότι οφείλεις στον εαυτό σου να τον αγαπάς και να ζεις με πάθος.
Γεννηθήκαμε νικητές αλλά για να νικήσουμε πρέπει όχι μόνο να σχεδιάσουμε τη νίκη αλλά και να προετοιμαστούμε για αυτήν. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε απεριόριστη δύναμη μέσα μας. Αρκεί να βρούμε τον τρόπο όχι μόνο να την ανακαλύψουμε αλλά και να τη χρησιμοποιήσουμε.

Για αυτό το λόγο το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις εσύ τα πράγματα να συμβούν αντί να περιμένεις να γίνουν από μόνα τους. …Ξεκινα …τωρα χτες Άργησες… Do it !!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured