ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Κι ύστερα ήρθε η άνοιξη…

Καλημέρα μας έχουμε καιρό να τα πούμε εμείς ..Αχ με έπιασε η Άνοιξη τα χρώματα ,Αρώματα με ξεμυαλίζουν και είμαι φευγάτη έξω να βλέπω ανθισμένες κερασιές, τα παιδιά με τα ποδήλατα, στα πάρκα έτσι να ανθίσει η ψυχή μας και να ελαφρύνει.. και στην πραγματικότητα, όχι μόνο στο ημερολόγιο ...
Πόσο σε ξεμυαλίζει λίγος ήλιος..... Και τον έχουμε τόσο άφθονο! ας θυμηθούμε λίγο πώς είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι, να σε 'τυφλώνει' ο ήλιος, να βλέπεις μόνο πράσινο και να ακούς τα πουλιά. Ναι, ξέρω... πού να βρεις πράσινο και πάρκο εντός Αθηνών... βρίσκεις! Μαζέψτε λοιπόν τους φίλους και τα παιδιά, φτιάξε τα σαντουιτσάκια και τους καφέδες σας, στρώστε τραπεζομάντηλα και μαξιλάρες, βάλτε γυαλιά και καπέλο και πάμε !! πείτε στον εαυτό σας «μ’ αρέσει το φως, ο ήλιος !!!.» Σε όλους εκείνους που βλέπουν πιο φωτεινό όμορφο και ερωτικό τον κόσμο ...Για του υπόλοιπους που ακόμη κρατάει ο χειμώνας, μην αφήνετε τα ρολά της ψυχής σας κατεβασμένα μην αρνείστε να ανοίξετε τα παντζούρια της καρδίας σας ανοίξτε να μπει το φως τις καινούριας ημέρας  Ο φόβος της ασχήμιας και ο θυμός της απογοήτευσης μη σας κρατούν σκοτεινούς και παγωμένους, ενώ ο ήλιος απ’ έξω λάμπει! Μήπως είναι καιρός να ανοίξετε το παράθυρο σας; μήπως πήραμε τη Ζωή μας λάθος ρε παιδιά?...ρωτάω,δεν ξέρω.!! μήπως πουλήσαμε την ψυχή μας?μήπως ξεπουληθηκαμε ?Ας αναρωτηθούμε και ίσως δώσουμε κάποια απάντηση !
Ευτυχία είναι μέσα στην 'σκληρή' πραγματικότητα να μπορείς να εντοπίζεις αυτές τις λάμψεις ευτυχίας και να λες από μέσα σου 'ευχαριστώ' έτσι απλά Αφήστε την γλυκιά Αντάρα της άνοιξης να σας παρασύρει και τότε, η καρδιά όντως σαν γλάρος θα σκίζει τους αιθέρες, πετώντας ψηλά, πολύ ψηλά, ευχαριστώντας τον Δημιουργό της, για τα ολοκαίνουρια φτερά αγάπης που της έδωσε...Να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο φίλοι μου !
Αντώνης Καλογιάννης ~ Άνοιξε το παράθυρο


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured