ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Καμ το Γκρις για να την βρεις

Αγαπητέ αναγνώστη (και τώρα ορθώς σου μιλάω σε πρώτο ενικό, διότι τόσο καιρό τα λέμε τουγκέδερ), λογά Άνοιξης μπαίνω σε mood καλοκαιρινό και για μένα σημαίνει τουρίστες. θα έρθουν να αφήσουν τα Λεφτάκια τους και εμείς τι θα επιδείξουμε ? το αθάνατο ελληνικό πνεύμα (δηλαδή σουβλάκι, φραπέ και τα πανέρια γαρίφαλα στα μπουζούκια) Κρίση, γκρίνια, ανεργία τον Άδωνη υπουργό και τη χρυσή αυγή στη Βουλή. τον Πάγκαλο ,να τρώει ραβανί και καρυδόπιτες. τη Μενεγάκη να χορεύει τσιφτετέλια, τσακίρ κέφι. ! Τώρα πια δε λέμε σουτιέν, λέμε πριτι μπαρ. υποσημείωση ήταν Οι καφετέριες φίσκα, να μην βρίσκεις τραπέζι να καθίσεις. Καγιέν παρατημένα κάθετα στα πεζοδρόμια, να κάνουν οι μαμάδες πάρκου με το καροτσάκι παραμάσχαλα για να περάσουν. Στην υπόλοιπη Αθήνα, αιθαλομίχλη. Και μείς περιμένουμε κάνα χολιγουντιανό star να περάσει από το Ελλάντα Ο δήμαρχος Κεφαλονιάς μετά το σεισμό κάλεσε το Νικόλας Κειτζ, ο Παναγιωτόπουλος έστειλε επιστολή στον Κλουνει, λογικά στο Χόλυγουντ έχουν σκάσει στα γέλια οι πολιτικοί να προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι μισθοί Βουλγαρίας είναι καλό γιατί θα τραβήξουν ξένους επενδυτές, η Τρόικα να έχει βγάλει τα τεφτέρια και να καταγράφει τη δημόσια περιουσία για να μην ξεφύγει τίποτα στον πλειστηριασμό, ο κόσμος να εξακολουθεί να χάνεται και το μ@... σορυ κιόλας να χτενίζεται. κατά τ'αλλα μας ψεκάζουν! Eδω στο Ellada ζούμε σούρειαλ καταστάσεις και άντε έρχονται οι τουρίστες ..

Το τρίωρο τουρ στην Αθήνα κοστίζει 70 ευρώ κατ’ άτομο από απλούς tour operator όχι οικονομολόγους να τους δείξουμε το protogenes pleonasma μας να τους επιδείξουμε τους greek lover τύπου Ψάλτη, Μιχαλόπουλου Γαρδέλη. Κιθάρα, τρίχα και καδένα στο Σύνταγμα και τα νησιά. Παγωτό καμάκι. κινητό , μόστρα. Applications σου αυξάνουν την 'πελατεία' σε χρόνο dt. "Καλώς το κορίτσι. "Ντου γιου λάικ μαντμαζέλ δε γκρισ".''Οι Σουηδέζες είναι ο πάγιος στόχος'' Σε καμία χώρα δεν πέφτει το κορίτσι αν την κοιτάς σαν χαζός δυο ώρες πρέπει να μάθεις και λίγα κουτσοαγγλικά. Αλλά λίγα ιταλικά, γαλλικά ,και θα είσαι πανίσχυρος και θα πέσει ΝοΚ αουτ  Καμ του Γκρις για να τη βρεις. να γλεντήσουμε τουγκεδερ και η ανάμνηση απ την γκρις να σου μείνει για φορεβερ 
 Έχουμε γίνει το ανέκδοτο της υφηλίου, ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι Έλληνας στο εξωτερικό κι εδώ το χαβά μας, μας ζηλεύουν, μας καταστρέφουν,οι άλλοι φταίνε όχι εμείς  Ω θεοί! Του Ολύμπου ζούμε στην κοσμάρα μας και ξεπουλάμε ότι μπορούμε Μουζάκα ούζο σουβλάκι Όμορφες παραλίες, ήλιο  καλό καιρό και χαμογελαστοί φτωχοί κάτοικοι. κοπιάστε να σας κεράσουμε Μια ζωγραφιά σου λέω! ... Ελλάδα, μια όμορφη αποικία όμορφα καίγεται  because ΓΚΡΙΣ ΙΣ Α ΠΡΑΟΥΝΤ ΚΑΝΤΡΥ ..Αχ !!Αχ, Ελλάδα, σε αγαπώ… Και ας με πονάς! 


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured