ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Χριστουγεννιάτικα τραπεζώματα


Χμμ τα έχουμε ξαναπεί, διακοσμήτρια δεν είμαι! chefoμαγείρισσα είμαι έτσι ταφερε η μοίρα χάχα..Έχουμε όμως επίσης ξαναπεί, πόσο μεγάλη είναι η αγάπη μου για τη διακόσμηση και τις κατασκευές. Κάπου εδώ κολλάει και η σημερινή ανάρτηση. Διότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και φαντάζομαι ότι κάποιοι έχετε προγραμματίσει όμορφες μαζώξεις και τραπεζώματα στα σπίτια σας.Σκέφτηκα λοιπόν, να σας προτείνω κάποιες ιδέες από δικά μου παλιά τραπεζώματα, Το
φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από την αίγλη και την πολυτέλεια του παρελθόντος, παρότι διανύουμε εποχές οικονομικής δυσπραγίας. Με καλή θέληση και πάνω απ’ όλα μαγειρική ικανότητα,και πολλές ιδέες και συμβουλές εδώ από το ΆΝΕΜΟΣ..

Και για τους καλεσμένους έντυσα κουτάκια από σπίρτα με χρυσόχαρτο κι έβαλα μέσα μικρά σοκολατάκια. Σε αυτά τα κουτάκια χωράνε διάφορα αντικείμενα, όπως μικρά στολίδια, μπρελόκ, μία σοκολάτα, ένα μήνυμα κα...Θήκες για μαχαιροπίρουνα. Δεν χρειάζονται πολλά για να δώσετε εορταστικό χρώμα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, Πώς θα σου φαινόταν να έβαζες τα μαχαιροπίρουνα σε θήκη- κάλτσα; Είναι σίγουρα πρωτότυπη και έξυπνη ιδέα. Μετά, μπορείς να τις κρεμάσεις στο τζάκι ή στο σαλόνι για decoration.
Tο παρακάτω αστεράκι με γοήτευσε πολύ όταν το είδα και προσπάθησα να το φτιάξω. Μια όμορφη τσαχπινιά για να στολιστούν τα πιάτα! Δεν είναι δύσκολο και ειδικά αν μετατρέψετε τις χαρτοπετσέτες σε αστέρια την προηγούμενη του δείπνου, τότε δεν θα αγχωθείτε καθόλου. Για να το φτιάξετε, παρακολουθείστε αυτό το βιντεάκι (κλικ..Δες Εδώ... ), που δείχνει τον τρόπο κατασκευής βήμα-βήμα. 
όλοι μπορούμε με απλά υλικά και φαντασία στην κουζίνα μαςνα μεταμορφωθούν σε gourmet πιάτα.και με τι ξεκινάμε ενα dinner or lounge με Μια πολύ απλή..
αλλά εντυπωσιακή σαλάτα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι..Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι πολύ απλά και το στήσιμο θα σου πάρει μόνο λίγα λεπτά! Αυτή η σαλάτα είναι το πιο νόστιμο στολίδι του επίσημου τραπεζιού σου Θα χρειαστείς μόνο ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης, πρασινάδα (ρόκα, βασιλικό ή ό,τι άλλο σου αρέσει), ντοματίνια και μοτσαρέλα! Ολοκληρώνεις με μια σος της επιλογής σου προτίμησε ενα ωραίο καραμελωμένο  balsamico !και φυσικά δεν μπορεί να λείπει απο ενα χριστουγεννιάτικο τραπέζι η ζουμερή μας γαλοπούλα Ιδανική συνταγή για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!*** Δες Εδώ.... 
Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανο Γευστική και εύκολη στην εκτέλεση.

Αν θέλετε να ετοιμάσετε ένα τραπέζι γιορτής για ανθρώπους και φίλους αγαπημένους που εκτιμούν την πρωτοτυπία -με μέτρο πάντα- που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε περίπλοκες και δύσκολες παρασκευές. Επιλέξτε γκουρμέ γεύσεις σε πρωτότυπες συνταγές,Η φτώχεια θέλει καλοπέραση,Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας, άλλοτε πλουσιότερο και άλλοτε φτωχότερο, με πολλούς η με λίγους, με γέλια ή με κλάματα, είναι πάντα ζεστό και αγαπησιάρικο. Και δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω αλλού Χριστούγεννα. Όχι ότι τα Χριστούγεννα αλλού δεν μπορεί να είναι ωραία, αλλά γιατί δεν είναι η οικογένειά μου :) Γιατί αν δεν μπορώ να γελάσω, να κλάψω, να συζητήσω και να τσακωθώ με την ησυχία μου δεν το νιώθω 100%. Και επειδή όπως προείπα για μένα τα Χριστούγεννα δεν έχουν να κάνουν ούτε με θρησκεία ούτε με ψώνια ένα μόνο θέλω. ...Αγάπη. Μόνο. Ρε.


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured