ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Σε βλέπω και λιώνω.."Hot Stuff"

 Όταν βαριέμαι σερφάρω στο Ίντερνετ και τι βρηκα?Τα hot αγόρια του Internet! λοιπόν μάζεψα τους άντρες που, φέτος κατάφεραν να μας κάνουν να τους googlάρουμε, μπας και πέσουμε πάνω σε κάποια νέα τους φωτογραφία. Και ευτυχώς, για τους συγκεκριμένους, είχαμε τόσο υλικό στα χέρια μας που... ξεχειλίζει τεστοστερόνη.,και εμπνεύστηκα (άλλο που δεν ήθελα) να γράψω για τα αρσενικά που βλέπω και λιώνω. Οι ακόλουθοι είναι οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό και η σειρά παρουσίασης είναι ......

Το όνομα αυτού: Μαικλ Φαςμπέντερ Μπορεί να έχει (απο)δείξει πολλάκις το υποκριτικό του χάρισμα στις ταινίες “Hunger", "Άδοξοι μπάσταρδοι", "X-Men: Η νέα γενιά” (αναμένουμε να τον δούμε και στο “The Counselor” που χαζεύαμε trailers και σποτάκια τους καλοκαιρινούς μήνες), όμως ο Michael Fassbender δεν είναι μόνο καλός ηθοποιός. Το θανατηφόρο κορμί, το διαπεραστικό βλέμμα και οι ξεκάθαρα σχηματισμένες γωνίες στο πρόσωπο, μας δείχνουν ότι η επιβράβευση για τα κάλλη που του χάρισε ο Θεός, είναι μονόδρομος.


Το όνομα αυτού: Ιαν Σομερχαλντερ (για χάρη σου μανάρι μου κάθομαι και βλέπω Vampire diaries και ακόμα να συγχωρέσω τους σεναριογράφους του Λοστ που σε ξεκάνανε τόσο νωρίς)Ο ρόλος του κακού αδερφού-βαμπίρ-«σκοτώνω όποιον ή ό, τι περπατάει» ομολογώ ότι με τράβηξε και άρχισα να βλέπω δέκα-δέκα τα επεισόδια από τις δύο σεζόν που είχα ήδη χάσει! Γαλάζια μάτια με βλέμμα δολοφόνου και sexy χαμόγελο… αρκετοί λόγοι για να δεις τη σειρά!


Το όνομα αυτού: Βίνσεντ Κασελ .. Μην ακούσω κακεντρεχή σχόλια ο τύπος ήταν ο πρώην της Μπελούτσι..μην στεναχωριέσαι μανάρι μου αν σε βαρέθηκε αυτή σε θέλουν οι υπόλοιπες γυναίκες του πλανήτη ....Αυτό το αγόρι ποια θα το πάρει??

Το όνομα αυτού: Χιου Τζακμαν (τα σχόλια είναι περιττά) τι να πω γι αυτό το αγόρι πιστεύω ότι είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι τον χαίρεται η Ντέμπορα-Λι Φέρνες (Deborah-Lee Furness)12 χρόνια μεγαλύτερη του ίσως η τύπισσα κρατά αναμμένη τη «φλόγα»στην κρεβατοκάμαρά τους!  Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα


Το όνομα αυτού: Τζάρεντ Λίτο (δεν έχω λόγια επίσης)είναι αναμφίβολα ένα παράξενο αγόρι. Ενα στ' αλήθεια εξωτικό πλάσμα, ο Τζάρεντ μου αρέσει. Αν εξαιρέσεις λιγδωμένο μαλλί με μια ιδέα όμπρε που είναι μια χαρά αν σου αρέσει το μακρύ μαλλί στους άντρες και λίγο αυτή η χυλωμένη βλακεία στο μάτι, που είναι και ιλούζιον γιατί δεν είναι βλάκας, ο Τζάρεντ είναι hot. Κάπου 1,75 σύμφωνα με τη wikipedia [δηλαδή 1,72 στα αλήθεια] αλλά hot.!!!!
Αυτά να μην σας κολάζω άλλο είναι και πρωί ...kisss!!!


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured