ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ταύρος *Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας ..


Ημέρα των γενεθλίων μου  σήμερα , πήρα πολλές ΕΥΧΕΣ και πολύ ΑΓΑΠΗ από όλους εσάς.... Σας στέλνω και εγώ την ΑΓΑΠΗ μου και πολλά ΦΙΛΊΑ... Και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο τα βάθη της καρδιάς μου, για τις ευχές σας... Φέτος τα γενέθλιά μου είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα γιατί ενώ συνήθως μελαγχολούσα για τα χρόνια που περνάνε, αυτό το χρόνο τα βλέπω πολύ αλλιώς τα πράγματα. 
Και κατάλαβα ένα πράγμα: Τα χρόνια είναι για να φεύγουν και εσύ είσαι για να τα ζεις! Η ζωή δεν είναι στα ίσως που σκέφτεσαι για το αύριο, είναι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και μόνο αυτό πρέπει να σε νοιάζει. Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας!!!
Καλό βραδυ...όμορφη συνεχεια για ολους σας!!!!!!
*Ταυρίνες*
Γίνεστε εύκολα αναγνωρίσιμες από τα μεγάλα «αμυγδαλωτά» μάτια, το εγκάρδιο χαμόγελο και τα σαρκώδη, καλοσχηματισμένα χείλη σας. Μιλάτε με σιγουριά, κινείστε με ακρίβεια και η όλη συμπεριφορά σας αποπνέει εσωτερική δύναμη. Δεν κάνετε περιττές χειρονομίες, ούτε καταφεύγετε σε φραστικές υπερβολές. Ο τίτλος σας στην εποχή του Υδροχόου είναι «πολέμιος του χάους», με αποτέλεσμα η ψύχραιμη παρουσία σας να φημίζεται για τον καθησυχαστικό και ενθαρρυντικό χαρακτήρα της...Έχετε συγκροτημένη προσωπικότητα, εγκάρδια συμπεριφορά και την ικανότητα να διατηρείτε άριστες δημόσιες σχέσεις.
Αν και η στάση σας απέναντι στα ζητήματα της καθημερινότητας είναι αρκετά πρακτική, ξαφνιάζετε τους άλλους με τις μεταφυσικές σας ανησυχίες και, συχνά, τις παραψυχολογικές σας ικανότητες...Στο ζώδιό σας ανήκουν οι περισσότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες, που μέσα από σκληρή και οργανωμένη δουλειά κατέκτησαν περιζήτητα δημόσια αξιώματα.

Η σεξουαλική ταυτότητα μιας Ταυρίνας
Η Ταυρίνα ξεχωρίζει για την χάρη της, συνήθως την ομορφιά της και την πληθωρική της εμφάνιση. Οι Ταυρίνες έχουν γούστο και δεν τσιγκουνεύονται να το δείχνουν με αρκετά ακριβό τρόπο. Τους αρέσει η χλιδή, και ξέρουν να την απολαμβάνουν με ιδιαίτερη βουλιμία. Οι κινήσεις τους επίσης είναι πάντα προσεκτικές και εκπέμπουν έντονα τον έμφυτο ερωτισμό τους. Είναι το αντικείμενο τού πόθου σας, αλλά οι ίδιες είναι πολύ εκλεκτικές. Είναι ιδιαίτερα κτητικές και πεισματάρες, και ενδεχόμενα πολύ ζηλιάρες. Θέλουν να τις θαυμάζουν, να εντυπωσιάζουν και να είναι πρώτες στην καρδιά τού συντρόφου τους. Μην τις απογοητεύσετε, γιατί θα γίνουν ιδιαίτερα δηκτικές. Δύσκολα κάποια μπορεί να ανταγωνιστεί μια Ταυρίνα, καθώς το πείσμα της ξεπερνάει κάθε ανθρώπινο όριο. Στην ερωτική της πράξη είναι πληθωρική έως και άπληστη, αλλά διαθέτει μια μοναδική χάρη στις κινήσεις της και της αρέσει να ελέγχει την πράξη σε όλη της την διάρκεια.

ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ
Όταν παρουσιάζετε τον συνδυασμό που… σκοτώνει: αισθησιακό βλέμμα και ευθύ –γοητευτικά κυνικό– τρόπο ομιλίας.
ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ όταν σας πιάνει το… Ταυρίστικο και γίνεστε ξεροκέφαλες, επιμένοντας ότι όλοι έχουν άδικο κι εσείς δίκιο.


DO με στοργικούς Καρκίνους, με Παρθένους που μιλούν ρεαλιστικά χωρίς να κρύβονται πίσω απ’ το δάχτυλό τους, με δυναμικούς Αιγόκερους και με Σκορπιούς (ζώδιο με το οποίο σάς συνδέει καρμική έλξη).
DON’Τ με πολυγαμικούς Κριούς και Δίδυμους, με Λιοντάρια που θεωρούν φυσικό να «αποφασίζουν και να διατάσσουν» και με –πεισματάρηδες όσο κι εσείς– Υδροχόους.
Γυναίκα Ταύρος με άντρα…
Κριό: Αν είστε μαζοχίστριες, βρήκατε τον σαδιστή σύντροφο των ονείρων σας. Στην αρχή θα σας απατά κρυφά, ύστερα φανερά και κάθε φορά θα ισχυρίζεται ότι σας κάνει χάρη, που επιστρέφει σ’ εσάς.
Ταύρο: Ησυχία, τάξη και ασφάλεια. Αν για κάποιο λόγο σάς έχουν κουράσει οι δυνατές συγκινήσεις, βρήκατε το ήρεμο… λιμανάκι σας.
Δίδυμο: Πλήρης δυσαρμονία! Όταν εσείς βάφετε κόκκινα αυγά, εκείνος στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ακόμα και σαν γείτονες θα έχετε συγκρούσεις…
Καρκίνο: Αξιόπιστος συνεργάτης, στοργικός φίλος και ρομαντικός εραστής. Ένας από τους άντρες που μπορεί να σας κάνει αληθινά ευτυχισμένη.
Λέοντα: Σχέση-πυροτέχνημα. Αρχίζει εντυπωσιακά, προσφέρει ικανοποίηση και τελειώνει άδοξα, ύστερα από ένα γερό «ξεκατίνιασμα».
Παρθένο: Ανήκετε στις ελάχιστες γυναίκες που καταφέρνουν να μεταμορφώσουν αυτόν τον ορκισμένο εργένη, αρχικά σε ερωτικό… ηφαίστειο και αμέσως μετά σε σύζυγο.
Ζυγό: «Αλλού τρώει, αλλού πίνει κι αλλού πάει και το δίνει». Δυστυχώς για εκείνον, καταλαβαίνετε εγκαίρως τις αληθινές του προθέσεις και τον στέλνετε αλλού για τις διαρκείς επιβεβαιώσεις του «εγώ» του που αναζητά.
Σκορπιό: Μοιραία σχέση με καρμικό χαρακτήρα. Σκορπιοί ήταν οι άνθρωποι που λατρέψατε ή μισήσατε σε προηγούμενες ζωές σας. Μεταξύ σας υπάρχουν πάντα ανοιχτοί λογαριασμοί…
Τοξότη: Αν εκείνος είναι άνω των 35 κι εσείς κάτω των 25, θα βιώσετε σκηνές απερίγραπτου πάθους και ίσως παντρευτείτε λίγους μήνες μετά τη γνωριμία σας. Η διάρκεια του γάμου, όμως, θα εξαρτηθεί από τη δική σας ικανότητα να αδιαφορείτε για τα εξωσυζυγικά… παραπτώματα εκείνου.
Αιγόκερω: Μπορεί να μην είναι τόσο στοργικός ή εγκάρδιος όσο θα θέλατε, είναι όμως δυναμικός και παθιασμένος. Το πιο ενδιαφέρον μ’ εσάς είναι ότι ο ένας ενισχύει την καλοτυχία του άλλου και όταν εσείς οι δύο «συμμαχήσετε» είστε ικανοί να κατακτήσετε τα πολυτιμότερα… έπαθλα.
Υδροχόο: Διαρκείς εναλλαγές απόλαυσης και απογοήτευσης. Σχέση χρήσιμη για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτογνωσία, αρκεί να απομακρυνθείτε έγκαιρα (πριν διαταραχθεί σοβαρά η ψυχοσωματική σας ισορροπία).
Ιχθύ: Με τον θετικό τύπο Ιχθύ ταιριάζετε. Εσείς θα τον βοηθήσετε να οργανώσει τη ζωή του και να εκμεταλλευθεί τα ταλέντα του. Εκείνος θα σας λατρέψει, κάνοντάς σας να νιώθετε «θεές». Από τον Ιχθύ-βδέλλα, μείνετε μακριά!



********
ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured