ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

"Studio de Beaute Hair Salon" και του έκανε ένα μαλλί !!!


Φίλοι μου, σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για κάτι αστείο και ενδιαφέρον που θα γελάσετε πολύ και θα σας κάνει για λίγο ευτυχισμένους. .
Πριν καιρό αποφάσισα να αλλάξω κομμώτρια γιατί ψυχολογικά δεν ήμουνα καλά και ως συνήθως μου έφταιγαν τα μαλλιά μου μια φίλη μου μίλησε για ένα "Studio de Beaute Hair Salon" κλείνω ραντεβού και ήθελε και ο κολλητός μου φιλαράκι ντε και καλά να κουρευτεί εκεί περνούσε κι αυτός μια φάση mood ..βρε καλέ μου μια Ζωή σε κουρεύει ο μπαρμπέρης τέλος πάντων ΕΛΑ ..
Άντε καλά !!! Λοιπόν Άντρες για σας το λέω !!!
Όσοι ακόμα πηγαίνετε σε κουρείο με έναν μπαρμπέρη απ αυτούς που ξέμειναν από τα 80΄ς που φυλάει την κτένα στο τσεπάκι της ειδικής φόρμας του, χάνετε την ευκαιρία να έχετε μια ημιερωτική εμπειρία με μια όμορφη, άγνωστή σας κοπέλα, όπως καλή ώρα έχετε όταν παίρνετε το γερμανικό σας αυτοκίνητο για το μεγάλο σέρβις και σας δίνει η όμορφη, άγνωστη υπεύθυνη τον λογαριασμό. Αλλά στο «hair salon» το απολαμβάνετε τουλάχιστον.
Τα σημερινά σαλόν(;) που σέβονται τον εαυτό τους έχουν εκτός από κανά δυό καλλιτέχνες με ψαλίδι, μία μέχρι και τρεις κοπέλες που η δουλειά τους είναι να σου φοράνε την μπέρτα του σούπερμαν ανάποδα, να σου λούζουν το κεφάλι και να σου τρίβουν το κρανίο με άγνωστης προέλευσης «βιταμίνες» που σου παγώνουν την πιτυρίδα στο τριχωτό της κεφαλής και είναι χαμογελαστές και εξυπηρετικές συνήθως, θα σας συμπαθήσουν από τις πρώτες επισκέψεις και Θα Σε περιποιηθούν με όρεξη ... άμα σε ρωτούν αν θέλετε σαμπού ή τζέλ θα τις κάνετε ευτυχισμένες αν τους απαντήσετε καταφατικά θα σας περιποιηθούν ανάλογα και αν αφήσετε και τιπς. θα φύγετε ενθουσιασμένος και ανεβασμένος γενικά !!! ο καλλιτέχνης (κουρέας) αμφιβόλου φύλου δεν το σχολιάζω παρακάτω του πρότεινε του φίλου μου να Του κάνουν σαμπού, μασάζ και βιταμίνη είπε ένα ..Ναι με το ζορι.. το έπαιζε κουλ «χμ καλά». 
Τα πιο κάτω θα σας θαμπώσουν την οθόνη ...Έρχεται μια όμορφη κοπελίτσα του βγάζει την μπέρτα η μελαχρινούλα και αυτός σταυρώνει τα χέρια για να δείξει πως έχει και δικέφαλους και ρούφαγε και το στομάχι. Αυτή δοκιμάζει το νερό της βρύσης πεσμένη η μισή επάνω του με το μπούστο κολλημένο στη μούρη του..αυτός κοκκίνισε,πρασίνισε .. και τελικά του λέει έτοιμο. έμεινε και την κοίταζε σαν χαζός.. μέχρι που κατάλαβε ότι έπρεπε να σκύψει μπροστά στον νιπτήρα. Δηλαδή τελείως ανυπόθετος.Εγώ έμεινα και τους κοιτάζω και με έπιασαν τα γέλια ενώ έσκυβε. Αυτή άρχισε να τον λούζει.
Μια σημείωση εδώ, δεν είναι καλή ιδέα να πιάσετε ψιλοκουβέντα την κοπέλα πως τη λένε και από που είναι σ' αυτό το σημείο, καθότι τρέχει νερό μέσα στα αυτιά σας, στο στόμα σας και η κοιλιά σας πιέζεται από το ρούφα ρούφα τόση ώρα οπότε ότι έξυπνο σχόλιο αν έχετε φυλάξτε το μετά που θα σας τρίβει το κεφάλι . Κάνανε και το σαμπουάν , τρίψε τρίψε - - και τον ανασηκώνει πάνω με την πετσέτα και καλύπτει το κεφάλι. Στο ανασήκωμα Γέρνει πίσω και του εμφανίζει τις μπατονέτες όπως τις λένε οι εξευγενισμένοι. Άλλη σημείωση εδώ, μην πιάσετε να καθαρίσετε τα αυτιά σας βαθιά και να βγάλετε ότι κερί φυλάξατε από τότε που ήσασταν λυκόπουλα στην κατασκήνωση γιατί εδώ δεν κάνουμε κηροποιεία. Σκοπός είναι δήθεν να τα στεγνώσετε εξωτερικά, αν και είναι τόσο αχρείαστο όσο να δοκιμάσεις πρώτα το κρασί που παράγγειλλες στο εστιατόριο. 
Έρχεται η βιταμίνη. του ρίχνει κι από αυτή στο κεφάλι και αρχίζει και νιώθει κάτι ευχάριστες κρυάδες στο κρανίο και ταυτόχρονα αρχίζει την μάλαξη.και ακούω ααα!!! μμμμ!!!
Ενώ η κοπέλα τον έτριβε αυτός απέφευγε να την κοίτα,κοίταζε στο κενό κάτι άλλο δηλαδή εκτός από αυτήν,ναι μεν αλλά το έπαιζε αδιάφορος αλλά όσο να ‘ναι ένιωθε ενοχές . το να έχει μια όμορφη κοπέλα από πίσω του να του τρίβει το κεφάλι, το σβέρκο και τον λαιμό για 5 λεπτά σε κάποιο άλλο σύμπαν μπορείς να το πεις και σεξ. Και ως γνωστό το σεξ του ο καθένας το κάνει με όσον το δυνατόν λιγότερα μάτια τέσσερα μάξιμουμ, και όχι να είσαι στο Hair Salon(;) με άλλους 6 να περιφέρονται με πετσέτες ανταύγειες κλπ. 

Όταν τελείωσε επιτέλους του τζέλαρε και το μαλλί και του λέει έτοιμος. Εκεί έμεινε και την κοίταζε σαν χαζός ώσπου να συνέλθει που βρίσκεται και μούγκρισε μόνο ένα ευχαριστώ για ξεκάρφωμα !!!
πλήρωσε ντύθηκε και έφυγε εμένα με είχε ξεχάσει κατάλαβα πόσο είχε τρελαθεί ο άνθρωπος !!!
Το κλου της υπόθεσης ήταν πως άφησε τιπς τελικά και γενναίο Όλα αυτά σας τα μεταφέρω απο αυτά που είδα και πως μου διηγήθηκε αργότερα τα συναισθήματα του μέσα σε αυτό το ο Θεός να το κάνει κουρείο !!! salon !!
Δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω. Δοκιμάστε και σεις ένα μασάζ στο Hair Salon κοντά σας.!!!
ΥΓ
Έγινε από τους καλύτερους πελάτες και πλέον πάει με τους φίλους του..Αντροπαρέα χα χα χα !!!

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured